Conflictbemiddeling - Link Juristen en Mediators Skip to main content

Conflictbemiddeling

Ofwel mediation is een vorm van conflictoplossing zonder tussenkomst van de rechter. Partijen werken samen aan de oplossing van hun conflict onder begeleiding van een neutrale derde, de mediator. Het gaat bij mediation om het vinden van een passende oplossing en niet om wie juridisch gelijk heeft.

dienst-mediators
LINK kan helpen!

Ben je verwikkeld in een conflict en lijkt het probleem onoplosbaar?

LINK is ervan overtuigd dat in ieder conflict een oplossing verscholen zit die voor alle betrokken partijen aanvaardbaar of zelfs aantrekkelijk is. Wij bezitten de kunst om met elkaar die oplossing te vinden. Wij zijn onafhankelijk, oordelen niet en fungeren steeds als bemiddelende ‘LINK’ tussen partijen.

Onze LINK mediators zijn deskundig en ervaren in conflictbemiddeling. Of het nu gaat om een conflict met je werkgever, buren, partner, familie of zakenpartner. Om een arbeidsconflict, scheiding, erfenis, alimentatie of een bedrijfsovername: LINK helpt je om er samen weer uit te komen.

Wil je weten wat LINK voor jou kan betekenen? Maak hier vrijblijvend een afspraak.

Onze werkwijze

Eerlijke communicatie, vertrouwen en verbinding

Als neutrale en betrouwbare bemiddelaar begeleiden wij partijen naar een oplossing die voor iedereen passend is. Wij werken met een persoonlijke benadering en altijd vanuit de basis van open en eerlijke communicatie, vertrouwen en verbinding. Wij zetten iedereen in de stand ‘toekomstgericht’ en creëren daarbij onpartijdig inzicht in alle aspecten die meespelen zoals ieders eigen belang en verantwoordelijkheid en alle juridische en financiële factoren. Vanuit daar begeleiden we partijen naar een passende en duurzame uitkomst. Door te fungeren als ‘LINK’ naar het beste resultaat ontstaat er een win-winsituatie en zijn er geen verliezers.

Gerelateerde diensten

Vragen over mediation

Of neem direct contact op
  • Hoe lang duurt een mediationtraject?

    De tijd die nodig is hangt sterk af van de complexiteit van je conflict en de eigen deelname van partijen aan het proces. Hoe actiever en constructiever partijen deelnemen, hoe sneller het conflict kan worden opgelost. Meer weten over onze werkwijze? Neem gerust contact op.

  • Wat kost mediation?

    Iedere mediator stelt zijn eigen tarief vast. Ons uurtarief bedraagt € 160,- excl. btw. Partijen die een mediator inschakelen betalen die kosten gezamenlijk. Onder bepaalde omstandigheden kom je in aanmerking voor gesubsidieerde mediation. Meer weten? Neem gerust contact op.

  • Kun je verplicht worden om aan een mediationtraject deel te nemen?

    Deelname aan een mediation gebeurt altijd op basis van vrijwilligheid. Wel wordt mediation steeds vaker aangeraden als middel om een conflict op te lossen. Het is dan ook aan te raden om mediation een kans te geven en voor een eerste gesprek met de andere partij en de mediator aan tafel te gaan zitten. Meer weten? Neem gerust contact op.

Kom gerust eens langs voor een kop koffie! ☕️

Kennismaken doen we graag en kost je helemaal niks!