Familiemediation - Link Juristen en Mediators Skip to main content

Familiemediation

Familiemediation is een vorm van mediation gericht op familieproblemen en conflicten binnen gezinnen en/of families. Denk hierbij aan een familieruzie tussen broers en zussen of een situatie waarin oud zeer de communicatie onderling tussen ouders en/of kinderen verstoord.

dienst-mediators
Laat LINK helpen!

Ben je verwikkelt in een familie- of gezinsconflict en lijkt het probleem onoplosbaar?

Onze LINK mediators zijn gespecialiseerd op het gebied van familiemediation en hebben ruime ervaring met het verzorgen van diverse vormen van familiemediation. Of het nu gaat om verstoorde familieverhoudingen, ruzie over een erfenis, scheidingsvraagstukken, onenigheid over de opvolging in een familiebedrijf of vraagstukken met betrekking tot de zorg voor ouder wordende familieleden: LINK helpt je om er samen weer uit te komen.

Wil je weten of familiemediation ook geschikt is voor jou conflict? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een kennismakingsgesprek is gratis.

Onze werkwijze

Eerlijke communicatie, vertrouwen en verbinding

Als neutrale en betrouwbare bemiddelaar begeleiden wij partijen naar een oplossing die voor iedereen passend is. Wij werken met een persoonlijke benadering en altijd vanuit de basis van open en eerlijke communicatie, vertrouwen en verbinding. Wij zetten iedereen in de stand ‘toekomstgericht’ en creëren daarbij onpartijdig inzicht in alle aspecten die meespelen zoals ieders eigen belang en verantwoordelijkheid en alle juridische en financiële factoren. Vanuit daar begeleiden we partijen naar een passende en duurzame uitkomst. Door te fungeren als ‘LINK’ naar het beste resultaat ontstaat er een win-winsituatie en zijn er geen verliezers.

Gerelateerde diensten

Kom gerust eens langs voor een kop koffie! ☕️

Kennismaken doen we graag en kost je helemaal niks!