Familiemediation - Link Juristen en Mediators Skip to main content

Familiemediation, wat is dat?

Familiemediation is een vorm van bemiddeling gericht op familieproblemen en conflicten binnen gezinnen en/of families. Denk aan een familieruzie tussen broers en zussen of een situatie waarin oud zeer de communicatie tussen ouders en/of kinderen verstoord.

dienst-mediators
Laat LINK helpen!

Lijkt jullie familie- of gezinsconflict onoplosbaar?

Dan staat LINK voor jullie klaar! Wat er ook speelt binnen het gezin of met je familie, wij zijn er om te voorkomen dat de situatie uit de hand loopt. Of het nu gaat om verstoorde familieverhoudingen, ruzie over een erfenis, scheidingsvraagstukken, onenigheid over de opvolging in een familiebedrijf of vraagstukken met betrekking tot de zorg voor ouder wordende familieleden. Onze LINK mediators zijn deskundig en ervaren op het gebied van familiemediation en specialist in het begeleiden van de gesprekken tussen jullie.

Wil je weten of familiemediation ook geschikt is voor jou conflict? Neem dan gerust contact met ons op. Een eerste kennismakingsgesprek geheel vrijblijvend en kosteloos. Liever je vragen stellen in een persoonlijk gesprek? Maak hieronder dan direct een afspraak in onze agenda.

Lees hier meer over familiemediation!

 

Maak hier online een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek!

Afspraak maken
Onze werkwijze

Eerlijke communicatie, vertrouwen en verbinding

Als neutrale en betrouwbare bemiddelaar begeleiden wij partijen naar een oplossing die voor iedereen passend is. Wij werken met een persoonlijke benadering en altijd op basis van open en eerlijke communicatie, vertrouwen en verbinding. Wij zetten iedereen in de stand ‘toekomstgericht’ en creëren daarbij onpartijdig inzicht in alle aspecten die meespelen zoals ieders eigen belang en verantwoordelijkheid en alle juridische en financiële factoren. Vanuit daar begeleiden we partijen naar een passende en duurzame uitkomst. Door te fungeren als ‘LINK’ naar het beste resultaat ontstaat er een win-winsituatie en zijn er geen verliezers.

Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

Kennismaken doen we graag en kost je helemaal niks!