Omgevingsrecht - Link Juristen en Mediators Skip to main content

Omgevingsrecht

Het is een verzamelnaam voor alle wet- en regelgeving betreffende de omgeving waarin wordt gewoond, gewerkt en gerecreƫerd.

groot-juristen
wet- en regelgeving

De fysieke omgeving waarin wij leven

Het omgevingsrecht regelt de fysieke omgeving waarin wij leven. Het is een verzamelnaam voor alle wet- en regelgeving betreffende de omgeving waarin wordt gewoond, gewerkt en gerecreƫerd. Het betreft de wet- en regelgeving op het gebied van ruimtelijke ordening, bouwen, milieu, water, natuurbescherming en algemeen bestuur.

Voorkomen is beter dan genezen

Juridisch juist handelen voorkomt vaak al een vervelende situatie of een conflict. Het is onze missie om particulieren, bedrijven en overheden te helpen (juridische) conflicten te voorkomen, te beperken of op te lossen zonder dure rechterlijke procedure.

Onze LINK juristen zijn flexibel; geven onafhankelijk advies en vervullen desgewenst detacheringsopdrachten op locatie. We denken actief mee en vooruit en geven inzicht in het juridische vraagstuk dat voorligt. Wij zijn een informeel en toegankelijk en hebben een open visie. Onze werkwijze is gebaseerd op uitgebreide theoretische en juridische kennis gecombineerd met de nodige ervaring.

Gerelateerde diensten

Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

Kennismaken doen we graag en kost je helemaal niks!