LINK; Jouw weg naar de beste uitkomst in je conflictsituatie Skip to main content

LINK; Jouw weg naar de beste uitkomst in je conflictsituatie

We zitten er niet op te wachten; een conflict. Toch zijn conflicten aan de orde van de dag en komen ze overal voor. Denk aan een conflict met je werkgever, buren, partner, familie of zakenpartner. Aan een arbeidsconflict, scheiding, erfenis, alimentatie of een bedrijfsovername.

groot-mediators
missie

Jouw weg naar de beste uitkomst in je conflictsituatie

LINK is ervan overtuigd dat in ieder conflict een oplossing verscholen zit die voor alle betrokkenen aanvaardbaar of zelfs aantrekkelijk is. Het is onze missie om met elkaar deze oplossing te vinden en juridische problemen en/of conflicten daarmee te voorkomen of op te lossen, zodat niet meer gestuurd hoeft te worden op lange rechterlijke procedures.

Janneke in een deuropening een dossier lezend

Vaak blijft een conflict ‘hangen’ in het halen van je gelijk. Emoties kunnen hoog oplopen en met elkaar praten en naar elkaar luisteren is er dan niet meer bij. Het probleem lijkt onoplosbaar. Gelukkig kunnen conflicten vaak worden opgelost voordat ze écht uit de hand lopen door mediation. Over het algemeen hoeft het niet tot een gang naar de rechter te komen; in veel gevallen leidt effectieve bemiddeling (mediation) tot herstel van bijvoorbeeld de arbeidsrelatie of een voor alle partijen acceptabele vorm van uit elkaar gaan.

Wij bezitten uitgebreide kennis en expertise op het gebied van Personen- en familierecht, Mediation, Scheidingsbemiddeling, Ruimtelijke Ordening & Bestuurs- en Omgevingsrecht.

werkwijze

Voorkomen is beter dan genezen

Juridisch juist handelen voorkomt vaak al een vervelende situatie of een conflict. Wij bezitten uitgebreide kennis en expertise op gebieden als Personen- en familierecht, Omgevingsrecht, Ruimtelijke Ordening en Mediation. Deze zetten wij graag in om particulieren, bedrijven en overheden te helpen met het juridische vraagstuk dat voorligt. Onze LINK juristen zijn flexibel; geven onafhankelijk advies en vervullen desgewenst detacheringsopdrachten op locatie. We denken actief mee en vooruit en geven inzicht in het juridische vraagstuk dat voorligt. Wij zijn een informeel en toegankelijk kantoor met een open visie en onze werkwijze is gebaseerd op uitgebreide theoretische en juridische kennis gecombineerd met de nodige ervaring.

Ben je verwikkeld in een conflict en lijkt het probleem onoplosbaar?

Als neutrale en betrouwbare bemiddelaar begeleiden wij betrokkenen naar een oplossing die voor iedereen aanvaardbaar is, zodat er een win-win-situatie ontstaat. Wij werken met een persoonlijke benadering en altijd vanuit de basis van open en eerlijke communicatie, vertrouwen en verbinding. Wij zetten betrokkenen in de stand ‘toekomstgericht’ en creëren daarbij onpartijdig inzicht in alle aspecten die meespelen zoals ieders eigenbelang en verantwoordelijkheid en alle juridische en financiële factoren. Vanuit daar begeleiden we betrokkenen naar een passende en duurzame uitkomst.

Kom gerust eens langs voor een kop koffie! ☕️

Kennismaken doen we graag en kost je helemaal niks!