LINK; Jouw weg naar de beste uitkomst in je conflictsituatie Skip to main content

Jouw LINK naar een duurzame en passende oplossing!

groot-mediators

In ieder conflict zit een passende oplossing verscholen!

Onze missie

Wij zijn ervan overtuigd dat in ieder conflict een voor alle betrokkenen, passende oplossing verscholen zit. Het is onze missie om met elkaar deze oplossing te vinden en juridische problemen en/of conflicten daarmee te voorkomen of op te lossen, zodat we niet verstrikt raken in lange, rechterlijke procedures.

Fotografie: Rosalie Voortman

Janneke in een deuropening een dossier lezend

Mediation helpt

We zien vaak dat een conflict blijft ‘hangen’ in het halen van iemands gelijk. Emoties lopen dan hoog op en met elkaar praten en naar elkaar luisteren is er dan niet meer bij. Het probleem lijkt onoplosbaar. Gelukkig kan met mediation veelal worden voorkomen dat de situatie écht uit de hand loopt. Ervaring leert dat het in veel gevallen niet tot een gang naar de rechter hoeft te komen; effectieve mediation leidt dan bijvoorbeeld tot herstel van een arbeidsrelatie of een voor alle partijen acceptabele vorm van uit elkaar gaan.

Onze LINK mediators zijn deskundig en ervaren en gespecialiseerd op het gebied van mediation bij scheiden. Wij zijn onafhankelijk, oordelen niet en fungeren steeds als bemiddelende ‘LINK’ tussen betrokkenen.

Lees hier meer over wat LINK voor jou kan betekenen!

Diensten
Onze werkwijze

Voorkomen is beter dan genezen!

Juridisch juist handelen voorkomt vaak al een vervelende situatie of een conflict. Wij bezitten uitgebreide kennis en expertise op gebieden als Personen- en familierecht, Omgevingsrecht, Ruimtelijke Ordening en Mediation. Deze zetten wij graag in om particulieren, bedrijven en overheden te helpen met het juridische vraagstuk dat voorligt. Onze LINK juristen zijn flexibel; geven onafhankelijk advies en vervullen desgewenst detacheringsopdrachten op locatie. We denken actief mee en vooruit en geven inzicht in het juridische vraagstuk dat voorligt. Wij zijn een informeel en toegankelijk kantoor met een open visie en onze werkwijze is gebaseerd op uitgebreide theoretische en juridische kennis gecombineerd met de nodige ervaring.

Lijkt de situatie onoplosbaar?

Mediation kan helpen. Als neutrale en betrouwbare mediator begeleiden wij betrokkenen naar een oplossing die voor iedereen aanvaardbaar is, zodat er een win-win-situatie ontstaat. Wij werken met een persoonlijke benadering en altijd op basis van open en eerlijke communicatie. Wij zetten iedereen aan tafel in de stand ‘toekomstgericht’ en creëren daarbij onpartijdig inzicht in alle aspecten die meespelen, zoals ieders belangen en verantwoordelijkheden en alle juridische en financiële factoren. Vanuit daar begeleiden we betrokkenen naar een passende en duurzame uitkomst.

Maak hier online een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek!

Afspraak maken

Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

Kennismaken doen we graag en kost je helemaal niks!