Scheiden mediator Oss - Link Juristen en Mediators Skip to main content

Mediator te Oss

Heb je te maken met een echtscheiding, spelen er relatieproblemen of moet er een goede omgangsregeling komen voor de kinderen? Dan kan de hulp van een mediator een uitkomst zijn. LINK Juristen & Mediators te Oss is gespecialiseerd familiemediator en kan jullie uitstekend helpen.

groot-mediators
Oss en omgeving

Scheiden met een mediator

Als je gaat scheiding of jullie gaan uit elkaar dan komt er veel op je af. Je krijgt te maken met het aanvragen van je scheiding, de boedelverdeling en mogelijk partneralimentatie. Zijn er kinderen? Dan krijg je ook te maken met een ouderschapsplan en kinderalimentatie. Het is belangrijk deze zaken (juridisch) goed te regelen. LINK te Oss kan jullie als gespecialiseerd familie mediator begeleiden bij het volledige proces van jullie scheiding.

Bij LINK te Oss gaat de mediator samen met jullie aan het werk om een goede basis voor de toekomst te creëren. De mediator is een specialist in het begeleiden van de gesprekken tussen jullie, is onafhankelijk en oordeelt niet. De mediator is erop gericht om met elkaar te werken aan oplossingen en afspraken die voor jullie beide passend zijn.

 

Maak kennis met Janneke Keijzers | Mediator & Jurist bij LINK te Oss.

Werkwijze van de mediator

Als neutrale en betrouwbare bemiddelaar begeleid de mediator jullie naar een oplossing die voor iedereen passend is. Er wordt gewerkt met een persoonlijke benadering en altijd vanuit de basis van open en eerlijke communicatie, vertrouwen en verbinding. De mediator zet jullie in de stand ‘toekomstgericht’ en creëert daarbij onpartijdig inzicht in alle aspecten die meespelen zoals ieders eigen belang en verantwoordelijkheid en alle juridische en financiële factoren. Vanuit daar begeleidt de mediator jullie naar een passende en duurzame uitkomst. Door te fungeren als ‘LINK’ naar het beste resultaat ontstaat er een win-winsituatie en zijn er geen verliezers.

Gratis intakegesprek!

Onze contactgegevens

Wij zijn gevestigd op een van de mooiste plekjes in Oss @Paulus (vml Pauluskerk te Oss). Kom gerust eens binnenlopen, neem een kijkje op de website of bel of mail ons voor een kop koffie of thee. Kennismaken doen wij graag en kost je helemaal niets.

Bezoekadres | Oude Litherweg 2, 5346 RT te Oss

Webpagina | www.linkjuristenenmediators.nl

Telefoonnummer | 06-26456419

Email | welkom@linkjuristenenmediators.nl

Voordelen van een mediator

De voordelen van mediator ten opzichte van een advocaat in een juridische procedure zijn evident: het is kosten efficiënt, bespaart tijd en betrokkenen werken zelf aan de oplossing van hun conflict. Dat schept ruimte voor creatieve oplossingen en levert kwalitatieve resultaten op. En niet onbelangrijk: de relatie tussen partijen wordt niet onnodig beschadigd.

Gerelateerde diensten

Kom gerust eens langs voor een kop koffie! ☕️

Kennismaken doen we graag en kost je helemaal niks!