Scheiden - Link Juristen en Mediators Skip to main content

Scheiden

Heb je te maken met een echtscheiding, spelen er relatieproblemen of moet er een goede omgangsregeling komen voor de kinderen? Dan kan mediation een oplossing zijn. Je gaat dan samen aan het werk om een goede basis voor de toekomst te creëren onder leiding van een mediator.

Goed uit elkaar

Als je gaat scheiding of jullie gaan uit elkaar dan komt er veel op je af. Je krijgt te maken met het aanvragen van de scheiding, de boedelverdeling en mogelijk partneralimentatie. Zijn er kinderen? Dan krijg je ook te maken met een ouderschapsplan en kinderalimentatie. Het is belangrijk deze zaken (juridisch) goed te regelen. Een mediator kan je hierin begeleiden.

Scheidingsbemiddeling

Bij scheidingsbemiddeling ga je samen aan het werk om een goede basis voor de toekomst te creëren onder leiding van een mediator. Een mediator is specialist in het begeleiden van de gesprekken tussen jullie. Hij of zij is onafhankelijk, oordeelt niet en fungeert steeds als bemiddelaar. De mediator helpt jullie om écht naar elkaar te luisteren en om uit te spreken wat je werkelijk wil.

Jouw LINK naar het beste resultaat!

LINK mediators zijn deskundig en ervaren en kunnen helpen met alle aspecten van je scheiding. Of het nu gaat om het berekenen van de kinderalimentatie, de partneralimentatie, het opstellen van het convenant of het ouderschapsplan of de gehele begeleiding van je scheiding.

Als neutrale en betrouwbare bemiddelaar begeleiden wij jullie naar een oplossing die voor iedereen aanvaardbaar is. Wij werken met een persoonlijke benadering en altijd vanuit de basis van open en eerlijke communicatie, vertrouwen en verbinding. Wij zetten jullie in de stand ‘toekomstgericht’ en creëren daarbij onpartijdig inzicht in alle aspecten die meespelen zoals jullie eigen belang en verantwoordelijkheid en alle juridische en financiële factoren. Vanuit daar begeleiden we jullie naar een passende en duurzame uitkomst. Door te fungeren als jullie ‘LINK’ naar het beste resultaat ontstaat er een win-winsituatie en zijn er geen winnaars en verliezers.

Gerelateerde diensten

Kom gerust eens langs voor een kop koffie! ☕️

Kennismaken doen we graag en kost je helemaal niks!